Ripsipidennykset

Klassiset:
Uudet ripsipidennykset ( 110 € )
Pikahuolto 30 min ( 35 € )
Huolto max. 2 vk 3 päivää ( 49 € )
Huolto max 3 vk 3 päivää ( 59 € )
Huolto max. 4 vk 3 päivää ( 69 € )
Huolto max. 5 vk 3 päivää ( 79 € )
Yli 5 vk 3 päivän huolloista veloitamme uusien ripsien hinnan

Volyymit: (HUOM! Hinnat eivät toistaiseksi voimassa, harjoittelemme vasta volyymeja, joten hinnoittelu työn mukaan, lue lisää täältä).
Uudet ripsipidennykset ( 130 € )
Huolto max. 2 vk 3 päivää ( 54 € )
Huolto max 3 vk 3 päivää ( 64 € )
Huolto max 4 vk 3 päivää ( 74 € )
Huolto max 5 vk 3 päivää ( 80 € )
Yli 5 vk 3 päivän huolloista veloitamme uusien ripsien hinnan

Ripsien kokeilu ( 20 € )
Ripsiä n. 10kpl/silmä.
Oikea ratkaisu jos epäilet yliherkkyyttä tai allergista reaktiota. Pääset kokeilemaan miten silmäsi reagoivat tuotteisiimme ja ovatko ripsipidennykset sinua varten.

Ripsipidennysten poisto ( 35 € )

Swarovski ripsikristallit ( 3 € /kpl )

 

Ripsipidennysten huoltoväli

Tullessasi ripsihuoltoon ripsikuituja pitäisi olla jäljellä 40-50%. Mikäli haluat ripsiesi pysyvän kauniina, on tärkeää huollattaa niitä säännöllisesti, maksimissaan 4 viikon välein. Huoltoväliin vaikuttaa omien ripsien määrä, niiden kasvusykli ja se, kuinka paljon niihin kohdistuu mekaanista rasitetta, esim. hankausta.

Ripsihuolloissa asennetaan keskimäärin n. 100 ripseä/silmä niille ripsille, jotka jaksavat kantaa pidennyskuituja. Päivän aikana tippuu n. 2-5 luonnonripseä, joka tarkoittaa, että viikon aikana silmistä on pudonnut n. 21 pidennystä, 2 viikon jälkeen n. 42 pidennystä ja 3 viikon jälkeen n. 63 pidennystä. Huomioithan siis että mikäli omat ripsesi ovat harvat, jo muutamankin kuidun tippuminen saattaa näkyä suurempana aukkokohtana. Tällöin suosittelemme 2-4 viikon huoltoväliä.

Mikäli huoltovälisi on pidempi kuin 5 viikkoa ja 3 päivää, joudumme veloittamaan huollosta uusien ripsipidennysten hinnan. Ripsihuollon yhteydessä poistamme aina ylikasvaneet ripsikuidut, jotta niiden painopiste olisi luonnonripsille turvallisessa kohdassa ja lopputuloksesta tulisi siisti. Tästä syystä joudumme luultavasti irrottaa suurimman osan jäljellä olevista kuiduista, vaikka ripsikuituja olisikin jäljellä vielä useammankin viikon jälkeen.

Ilmoitathan huoltoaikaa varatessasi ripsiteknikollemme, mikäli kuituja on jäljellä vain vähän. Tällä varmistamme, että huoltoon varattu aika riittää saamaan sinulle täyden ripsisetin.

HUOM! Mikäli päätä luopua ripsipidennyksistä, poistata ripset aina ammattilaisella tai anna niiden kasvaa pois. Älä poista ripsipidennyksiä repimällä, sillä se saattaa vauroittaa omia ripsiä pysyvästi.

Ripsipidennysten pysyvyyteen vaikuttavat tekijät löydät täältä.