Kauneushoitola

Tiedoksi asiakkaillemme

Toimintamme jatkuu toistaiseksi normaalisti koronavirusepidemian aikana. Seuraamme koko ajan viranomaisten ohjeita ja toimimme sen mukaisesti. Tiedotamme Facebookissa ja nettisivuillamme, mikäli toimintaamme tulee muutoksia.
Huomioithan kuitenkin seuraavat asiat asiakkaiden ja henkilökuntamme turvallisuuden parantamiseksi:

  • Mikäli tunnet olosi yhtään flunssaiseksi, peruthan aikasi pienelläkin varoitusajalla.
  • Riskiryhmään kuuluvilta toivomme tarkkaa harkintaa siitä, onko hoitoon tuleminen tällä hetkellä kannattavaa. Hoitolamme toimii apteekin yhteydessä ja meille on ensiarvoisen tärkeää, ettei kosmetologimme ja sitä kautta muu apteekin henkilökunta sairastu.
  • Jos olet palannut juuri ulkomailta, siirräthän aikasi vähintään kahden viikon päähän.
  • Me tulemme töihin vain täysin terveinä ja toivomme asiakkailta ymmärrystä, mikäli aikoja täytyy siirtää oman sairastumisemme vuoksi.

Pidetään toisistamme huolta tänä poikkeuksellisena aikana!

Poikkeustilanteen aikana vanhenevat lahjakortit

Lahjakorttimme ovat voimassa puoli vuotta ostopäivästä. Normaalisti emme ota vanhentuneita lahjakortteja enää vastaan, mikäli aikaa ei ole varattu ennen lahjakortin vanhenemispäivää. Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi olemme kuitenkin joustavampia vanhenevien lahjakorttien suhteen.

Mikäli sinulla on vielä käyttämättä lahjakortti, joka on vanhenemassa poikkeustilanteen aikana, etkä pääse sitä käyttämään, ilmoitathan meille vanhenevasta lahjakortista ennen lahjakortin vanhenemispäivää.
Vanhenemispäivän jälkeen ilmoitettuja lahjakortteja emme ota vastaan.

 

Kaipaavatko kätesi manikyyriä, tahtoisitko sileämmät sääret tai hehkuvamman ihon?

Kurikan apteekissa on myös täyden palvelun kauneushoitola! Meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja, joilla vahvistetaan luontaista kauneuttasi. Teemme manikyyrit, pedikyyrit, kasvohoidot, sokeroinnit sekä ripsien ja kulmien erilaiset käsittelyt ammattitaitoisesti laadukkailla tuotteilla.

Palvelemme

Palvelemme arkisin apteekin aukioloajojen mukaisesti klo 8.30 – 19.00.
Lauantaisin sopimuksen mukaan.

Kauneushoitolassa teitä palvelee kosmetologi Marjo

Ajanvaraukset

Varaa aikasi hoitoihimme paikan päältä tai puhelimitse numerosta 06 450 2079.

Huomioitavaa:

Pyrimme hoitolassamme olemaan aina täsmällisiä aikojen suhteen, sillä haluamme vastaanottaa jokaisen asiakkaamme ajallaan. Toivomme samaa myös asiakkailtamme. Saavuthan siis hoitoon ajoissa! Myöhästymiset ovat aina valitettavasti pois omasta hoitoajastasi, eikä kaikkia hoitoja välttämättä ehdi tehdä lyhyemmässä, kuin siihen varatussa ajassa.

Mikäli sinulle ilmaantuu este, etkä pääse varaamaasi hoitoon, olethan ystävällinen ja perut ajan hyvissä ajoin, mieluiten jo edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai ilman painavaa syytä viime hetkellä perutuista ajoista joudumme veloittamaan -50% hoidon hinnasta.

Kunnioitathan meitä, etkä saavu hoitoon sairaana. Esimerkiksi yskiminen hankaloittaa työskentelyämme ja saatamme myös itse saada tartunnan. Oma sairastumisemme johtaa valitettavasti varattujen hoitojen siirtämiseen ja hoitoon pääsyn viivästymiseen.

Kiitos, että huomioit meidät!