Ihonhoito

Exuviance – Tehokas ja ammattimainen ihonhoitosarja, jolla saavutat tuloksia

Exuviance on edistyksellinen ihonhoitosarja. Exuviancen perustaneet lääkärit löysivät ja patentoivat alfahydroksihappoteknologian (AHA) ja loivat siten perustan kosmetiikka-alan suurimmalle kasvulle ihonhoitotuotteiden segmentissä. Exuviance on kehittänyt lisäksi uuden sukupolven AHA-tuotteen eli polyhydroksihapon (PHA), joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle.

Exuviance tarjoaa täydellisen järjestelmän tieteellisesti kehitettyjä, tehokkaita ja huolellisesti tutkittuja ihonhoitotuotteita, joissa on käytetty alfa- ja polyhydroksihappoja yhdistettynä uusimpiin tekniikoihin ja innovaatioihin. Exuviancen ihonhoitojärjestelmä on tarkoitettu ihmisille, joiden ihon ei vaadi ihotautilääkärin hoitoa, mutta jotka haluavat hyödyntää lääketieteellisen ihonhoidon edistysaskeleita.

Exuviancen tuotteet ja hoidot on suunniteltu edistämään ihon luonnollista kuoriutumista, stimuloimaan solujen uudistumista sekä kosteuttamaan ihoa syvältä. Tuloksena on kauniimpi, nuorekkaampi ja terveempi iho. Exuviance- hoidot yhdessä Exuviance- kotihoitotuotteiden kanssa parantavat ihon kuntoa, vähentävät pintajuonteita ja ryppyjä, vaalentavat pigmenttimuutoksia, kosteuttavat kuivaa ihoa ja ehkäisevät aknea. Myös ongelmaton iho hyötyy säännöllisestä hoidosta säilyttäen ihon kauniina, nuorekkaana ja kosteutettuna.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan tuotteet ja hoidot, jotka sopivat juuri sinun ihollesi!

Kasvohoidot:

Exuviance Nuorison ihonpuhdistus (alle 18-vuotiaille nuorille)                                        (45€)
Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä viimeistelevät tuotteet.

Exuviance Syväpuhdistava kasvohoito                                 (65€)
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, talineritystä hillitsevä booster, AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, naamio sekä viimeistelevät tuotteet.

Exuviance Basic kasvohoito                   (60€)
Alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, hieronta, naamio sekä viimeistelevät tuotteet.

Exuviance Basic Plus kasvohoito                    (85€)
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä booster, AHA-kuorinta, hieronta, naamio sekä viimeistelevät tuotteet.

Exuviance De Luxe kasvohoito                     (110€)
Alkupuhdistus, kulmien siistiminen, ikääntymisen merkkejä ehkäisevä booster, AHA-kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, kultanaamio sekä viimeistelevät tuotteet.

AHA-kuurihoidot                        (40€)
Kuurihoito, joka antaa nopeita ja pitkävaikutteisia tuloksia. Näkyvien tuloksien saavuttamiseksi suosittelemme 6-10 hoidon kuuria, hoitoväli n. 1-2 viikkoa. Kuudennen kuurihoidon tarjoamme veloituksetta. 

Alkupuhdistus, AHA-kuorinta, naamio sekä loppuvoide.