Kauneushoitola

sky_logoKaipaavatko kätesi tuhkimomanikyyriä, tahtoisitko sileämmät sääret tai hehkuvamman ihon?

Kurikan apteekissa on myös täyden palvelun kauneushoitola! Meillä on laaja valikoima erilaisia hoitoja, joilla vahvistetaan luontaista kauneuttasi. Teemme manikyyrit, pedikyyrit, kasvohoidot, sokeroinnit sekä ripsien ja kulmien erilaiset käsittelyt ammattitaitoisesti laadukkailla tuotteilla.

Hoitolassamme sinua palvelee kosmetologimme Jessica

Palvelemme

Palvelemme arkisin apteekin aukioloajojen mukaisesti klo 8.30 – 19.00.
Lauantaisin sopimuksen mukaan.

Ajanvaraukset

Varaa aikasi hoitoihimme paikan päältä tai puhelimitse numerosta 06 450 2079.

Huomioitavaa:

Pyrimme hoitolassamme olemaan aina täsmällisiä aikojen suhteen, sillä haluamme vastaanottaa jokaisen asiakkaamme ajallaan. Toivomme samaa myös asiakkailtamme. Saavuthan siis hoitoon ajoissa! Myöhästymiset ovat aina valitettavasti pois omasta hoitoajastasi, eikä kaikkia hoitoja välttämättä ehdi tehdä lyhyemmässä, kuin siihen varatussa ajassa.

Mikäli sinulle ilmaantuu este, etkä pääse varaamaasi hoitoon, olethan ystävällinen ja perut ajan hyvissä ajoin, mieluiten jo edellisenä päivänä. Peruuttamattomista tai ilman painavaa syytä viime hetkellä perutuista ajoista joudumme veloittamaan -50% hoidon hinnasta.

Kunnioitathan meitä, etkä saavu hoitoon sairaana. Esimerkiksi yskiminen hankaloittaa työskentelyämme ja saatamme myös itse saada tartunnan. Oma sairastumisemme johtaa valitettavasti varattujen hoitojen siirtämiseen ja hoitoon pääsyn viivästymiseen.

Kiitos, että huomioit meidät!