Erikoishoidot

nimue_logo

Voimakkaasti uudistavat käsittelyt:

Nimue 35% glykolihappokäsittely    ( 89 € )
Voimakkaasti ihoa uudistava käsittely, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, glykolihappokäsittelyn, levänaamion sekä päättävän suojavoiteen.
Sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ylipigmentoituneelle sekä ongelmaiholle.

Nimue SRC – erikoiskuorintakäsittely ylipigmentoituneelle iholle   ( 107 € )

Ylipigmentoituneen ihon erityistarpeisiin suunniteltu SRC-erikoiskuorintakäsittely sisältää kuorivan vaikutuksensa lisäksi ylipigmentaatiota vaalentavia aktiiviaineita. Kuorinta pohjautuu korkeaan maitohappopitoisuuteen ja sen vaikutusta täydennetään muilla hapoilla. Suositellaan sarjahoitona parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Sopii myös kenelle tahansa hapotuskäsittelyihin tottuneelle iholle ihoa kirkastavana käsittelynä.

Nimue SRC – erikoiskuorintakäsittely ongelmaiholle   ( 107 € )
Ongelmaihon erityistarpeisiin suunniteltu SRC-erikoiskuorintakäsittely liuottaa tukkeumia ja vähentää uusien epäpuhtauksien syntyä. Kuorii ja uudistaa ihoa, sekä vähentää ihon tulehduksellisuutta ja vaikuttaa antibakteerisesti. Vain hedelmähappokäsittelyihin tottuneelle iholle.

Nimue SRC- erikoiskuorintakäsittely ympäristötekijöiden vaurioittamalle iholle ( 107 € )

Ympäristötekijöiden vaurioittaman ihon SRC-erikoiskuorinta on suunniteltu ikääntymisen merkkien hoitoon. Tämä ihoa voimakkaasti uudistava käsittely sopii erityisen hyvin pintaryppyjen, juonteiden ja ihon veltostumisen sekä epätasaisen pigmentaation hoitoon. Sopii erittäin hyvin myös nuoremmille asiakkaille ennaltaehkäisevänä ja ihoa kirkastavana hoitona. Käsittely on Nimuen voimakkain hapotuskäsittely, joten asiakkaan ensimmäiseksi hoidoksi tämä ei sovellu.

Erikoiskäsittelyt:

Nimue mikroneulauskäsittely

Ihon luontaista kollageenituotantoa edistävä erikoiskäsittely, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, neulauskäsittelyn, TDS- aktiiviampullin ja kollageeninaamion sekä suojaavan hoitogeelin.
Suositellaan ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.
Toteutetaan 6 käsittelyn hoitokokonaisuutena ja hoitoa jatketaan ylläpitokäsittelyillä.

1. Käynti    185 €
Käynnit 2-6   120 €